Evenementen

Evenement

‘Rondvaart en demonstratieveiling’

Dagelijks tijdens openingstijden


Is Museum BroekerVeiling geopend? Dan varen en veilen wij! De indeling voor het varen en veilen maken wij dagelijks, hiervoor zijn geen vaste tijden!

Demonstratieveilingen: Je neemt plaats in onze afmijnzaal uit 1912, in dezelfde bankjes waar vroeger de handelaren zaten, en doe zelf mee met onze demonstratie veiling. Druk je te vroeg dan betaal je misschien teveel, maar druk je te laat dan is iemand je misschien wel voor!

Rondvaart:
Aan boord van onze overdekte en verwarmde rondvaartboot vaar je door wat er nu nog over is van het Rijk der Duizend eilanden. Onze kapitein meer over hoe het gebied is ontstaan, en hoe het vroeger was om door middel van een kloet (een vaarboom) in je schuit naar de akker te varen. In principe varen wij met onze overdekte boot, maar in de zomer kan het voorkomen dat wij bij mooi weer (ook) met een open rondvaartboot varen.

Let op! Zowel het varen als het veilen duurt een uur, en het museum sluit om 17:00. Houd er rekening mee dat de laatste rondvaart/veiling vaak rond 15:45 plaatsvind.
 

Terug naar het overzicht