Evenementen

Evenement

‘Warme Winterdagen’

De kerstdagen zijn over, de pakjes uitgepakt, de boom is bij de weg gezet en de kliekjes van het kerstdiner zijn opgegeten. Nu is het wachten tot de kerstvakantie ook voorbij is… Dat is toch hartstikke ZAAI? Gelukkig kan je bij Museum BroekerVeiling terecht voor een lekkere dosis winterse gezelligheid.

Van donderdag 27 t/m zondag 30 december 2018 en van woensdag 2 januari t/m zondag 6 januari 2018 zijn de warme winterdagen bij Museum BroekerVeiling. Tijdens de Warme Winterdagen zijn er veel activiteiten voor jong en oud waarin gezelligheid en lekker eten centraal staan. Zo kan je broodjes bakken boven het kampvuur terwijl je luistert naar verhalen over vroeger. Tijdens de warme winterdagen waan je je helemaal in oude tijden, je wordt omringd door mensen in klederdracht. De smid heeft zijn vuur opgestookt en de visrokerij is druk in bedrijf; het museum leeft!

Tijdens je bezoek kun je varen, een groentenveiling bijwonen en de spannende tocht volgen van de tuinbouwproducten van het land tot aan de klant. Voor toegang tijdens de Warme Winterdagen gelden de normale entreeprijzen en wordt de Museumkaart geaccepteerd. 

Terug naar het overzicht